GENANVENDELIGE BAMBUS RONDELLER PÅ ABONNEMENT

100 % BAMBUS

BAMBUS RONDELLER PÅ ABONNEMENT?


Hvis du bruger 2 rondeller om dagen, så bruger du 730 rondeller på et år. Det er mange – og samtidig mange ture i supermarkedet eller hvor du ellers handler. For at komme dette til livs, kan du derimod vælge at modtage en omgang rondeller lavet af 100 % bambus, som kan bruges igen og igen – og faktisk så længe du ønsker – på abonnement. Det er smart, og det er bæredygtigt.

Rondellerne er lavet i den fineste kvalitet, men samtidig med et touch som gør, at de kan tage fat og fjerne enten make-up rester eller neglelak. Vi går ind for, at produkterne bruges igen og igen, men hvis du alligevel ønsker et par friske rondeller, er det oplagt med en ny levering hver anden eller tredje måned.

Genanvendelige rondeller – igen og igen


Vores bambus rondeller anvendes som almindelige vatrondeller, men du behøver ikke smide dem ud efter brug. De kan nemlig bruges igen og igen, og smides blot i vaskemaskinen i den medfølgende pose, når de har behov for at blive rene. Derfor gør du en kæmpe forskel, da konventionelle bomuldsrondeller er meget skadelige for miljøet, grundet den store anvendelse af pesticider, gødning og vand.

Derudover gør du også dig selv en tjeneste – da de kan genbruges igen og igen og dermed også bliver en økonomisk besparelse på sigt!

Rondeller af 100 % bambus


Vores genanvendelige rondeller er modsat mange andre på markedet lavet af 100 % bambus. De er dermed 100 % miljøvenlige og vi undgår al unødvendig brug af bomuld som skader miljøet. Materialet er derudover også utrolig behageligt og vi har efter utallige test fundet den mest optimale kvalitet, som både er blid ved huden, men samtidig også kan tage fat og rense som nødvendigt. Vi anbefaler, at vores rondeller ligges i blød i 12 timer inden brug, da det vil øge sugeevnen på sigt.

Et lækker design, og med optimal funktionalitet


Vores genanvendelige bambus rondeller kommer i en lækker pose, der bruges når det er tid til en vask. Vi anbefaler, at rondellerne vaskes på 30 eller 40 grader, og at de ikke smides i tørretumbleren. På denne måde sikrer vi, at de holder både kvalitet og form. Posen, looket og kvaliteten er dermed lavet med omtanke og uden at gå på kompromis. De genanvendelige rondeller kan bruges igen og igen – og vi er sikre på, at du aldrig vil gå tilbage til konventionelle rondeller efterfølgende.

ET BAMBUS PRODUKT DU IKKE KAN SIGE NEJ TIL


Hos Webrush har vi fokus på det bæredygtige – men vi har også fokus på vores forbrugere, og det at gøre hverdagen nemmere for dem. Vi ønsker derfor, at tilbyde et produkt og en service, som har en dobbelt effekt – og både hjælper dig som forbruger, men også miljøet. Vi ønsker at gøre processen så simpel som mulig, og samtidig til en fornuftig og overskuelig pris. Der er ingen grund til, at et hverdagsprodukt skal være en frustration som bliver glemt i supermarkedet, eller som spiser en stor del af budgettet. Derfor gør vi det nemt og simpelt, og tilbyder bæredygtige produkter på abonnement. What is not to like?

EN NY MÅDE AT BRUGE RONDELLER PÅ


Hos Webrush ved vi, at alle har deres forskellige rutiner, præferencer og behov. Derfor har vi lavet utallige brugerundersøgelser for at finde den optimale bæredygtige løsning. Vores bambus rondeller fungerer derfor lige optimalt til både fjernelse af make-up, neglelak eller til en lille babynumse. De er behagelige og ser samtidig godt ud på badeværelset – hvilket vi mener er win-win.

Køb dine genanvendelige bambusrondeller i dag!


Der er ingen grund til at vente – vi ved du bliver tilfreds, og aldrig vil gå tilbage! Den her måde at benytte rondeller på er genial, og vi undrer os over, at den ikke er introduceret tidligere. Bestil derfor dine genanvendelige bambus rondeller i dag, og modtag dem med posten med det samme!

Rondellerne kommer i en pakke med 5 stk. og en medfølgende pose. Herefter kommer de løbende efter dit behov, og du kan enten smide de gamle ud med god samvittighed – eller bruge dem til rengøring på badeværelset eller andet!

Shop – Bambus rondeller

Kurv

Top