BAMBUS TANDBØRSTE PÅ ABONNEMENT

AF BAMBUSSKAFT OG DUPONT BØRSTER

BAMBUS TANDBØRSTE PÅ ABONNEMENT?


Selvom plastik egentlig er en genanvendelig ressource, smides der hver dag store mængder af plastik i både naturen, havet og skraldespanden. Typisk ryger det i skraldespanden, fordi det er engangsplastik, men der er også en tendens til, at produkter i genbrugsplast bliver brugt i meget kort tid for derefter at blive smidt væk.

Det har resulteret i, at man de senere år har estimeret, at der lander omkring ti millioner tons plastik i verdenshavene hvert eneste år. Det er plast, som skader vores dyreliv, planter og koraller. Det er utrolig hårdt for vores biosystem og miljø, og derfor tror vi hos Webrush på, at vi bør reducere forbruget af plastik, hvor det giver mening. Det gør det heldigvis mange steder. Et af hverdagens plastikprodukter, der kan skiftes ud med et mere miljøvenligt materiale, er vores tandbørster.

Med vores bæredygtige bambustandbørster kan du børste dine tænder med omtanke for miljøet – og samtidig til en rigtig fornuftig pris.

Et 100 % bionedbrydeligt skaft


Mange tandbørster i dag er produceret med et skaft af plastik, som desværre ofte ryger i skraldespanden efter brug, og som altså aldrig bliver genbrugt. Skaftet på vores tandbørster er fremstillet af bambus, og det er derfor 100 % bionedbrydeligt. Vi har valgt at fremstille tandbørsterne i bambus, fordi det er bæredygtigt. En bambusplante kan vokse stort set alle steder, og i tropiske områder vokser den op til en meter om dagen. Den skal desuden ikke bruge sprøjtemidler eller kunstgødning for at vokse, og den skader derfor hverken jord eller grundvand. Desuden stammer vores bambus fra områder, som er godkendt af regeringen og FDA-godkendt. Du får derfor et tandbørsteskaft, som på alle måder er bæredygtigt.

Børster, som giver dig den optimale tandbørstning


Vi ønsker ikke at gå på kompromis med miljøet, men heller ikke med din mundhygiejne. Derfor er det vigtigt for os, at vores tandbørster ikke blot er bæredygtige, men også giver dig den bedste forudsætning for en tandbørstning, som bidrager til en god mundhygiejne. Derfor er børstehårene på vores tandbørster lavet af DuPont Nylon 612. DuPont er en anerkendt virksomhed, og materialet bruges af flere store tandbørsteproducenter. Børsterne er ikke bionedbrydelige. Til gengæld er de af den fineste kvalitet, og de er valgt, så du kan få den mest optimale tandbørstning.

Børsterne udgør blot omkring 5 % af tandbørsten, og derfor synes vi, at et bambusskaft kombineret med DuPont Nylon 612-børstehår er det bedste kompromis mellem en effektiv tandbørstning og et bæredygtigt produkt. Tandbørsten kommer desuden i en bæredygtig emballage.

Et stilrent design, som følger tandlægernes anbefalinger


Vores tandbørster er fremstillet med stort fokus på design. Både fordi det æstetiske udtryk og stilrene design gør din tandbørste smuk at se på, når den står fremme på badeværelset. Men også fordi det er så vigtigt for os, at tandbørsten lever op til tandlægernes anbefalinger. Det er bl.a. vigtigt, at tandbørsten ligger godt i hånden, så du kan komme godt rundt i hele munden, også hvor det kan være svært.

Herudover er der markeret med små enkle prikker på bagsiden af børstehovedet. Dette gør det muligt at adskille tandbørsterne – hvis I som familie fx har flere tandbørster i hjemmet.

EN TANDBØRSTE EFTER DIN SMAG


Hos Webrush ved vi, at en tandbørste ikke bare er en tandbørste. Derfor kommer vores tandbørste også med to forskellige slags børstetyper: blød og medium. Det er individuelt, hvilken type tandbørste, der fungerer bedst for den enkelte. Det er dog vigtigt, at tandbørsten ikke er for hård, da det kan give tandkødssår eller medføre, at tandkødet trækker sig tilbage, hvilket giver blottede og ømme tandrødder. Derudover må tandbørstens hoved ikke være for stort, da den skal kunne nå tænderne bagerst i munden. Alt dette er der taget højde for i designet af vores tandbørster.

Se desuden vores tandbørster til børn. Her er tandbørstens hoved og design en smule mindre, så den kan komme rundt i barnets mund og nå alle tænder. Samtidig er børsterne bløde for at undgå skader på barnets tandkød.

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN TANDBØRSTE


Tandbørsten kan holde helt op til tre måneder. Vi anbefaler dog, at du skifter den minimum hver anden måned for den mest optimale mundhygiejne. Bakterier trives desuden i en fugtig tandbørste, og derfor er det vigtigt, at du skyller din tandbørste grundigt for tandpastarester efter brug, ryster vandet af den og stiller tandbørsten med hovedet opad, så børsterne kan tørre. Begynder hårene at sprede sig på tandbørsten, er det tid til at skifte den ud.

Køb din bæredygtige tandbørste på abonnement i dag


Vores tandbørster er meget prisvenlige, og de kan købes fra kun 29 kr. om måneden. Når du bestiller et produkt hos os, bestemmer du selv, hvor ofte og hvor mange produkter du ønsker i dit abonnement. Så uanset om du ønsker at forny din tandbørste hver måned eller hver tredje måned, om du køber blot til dig selv eller hele familien, så kan vi skræddersy et abonnement, så det passer til lige præcis dit behov. Hos Webrush ønsker vi glade kunder, og vi ønsker 100 % tilfredshed. Derfor kan du altid pausere, tilpasse eller opsige dit abonnement, hvis det ikke længere passer til dig.

Hos Webrush investerer du ikke blot i en bæredygtig tandbørste med bionedbrydeligt skaft. Du investerer også i en effektiv tandbørstning, som sikrer dig den mest optimale mundhygiejne, samtidig med at du tager et skridt mod en mere miljøvenlig livsstil.

Shop – Bambus tandbørster

Kurv

Top