BÆREDYGTIG PRØVEPAKKE TIL KUN 59,- INKL. FRAGT

PRØV VORES 3 BESTSELLERS – TANDBØRSTE x 2, VATPINDE OG RONDELLER! INGEN BINDING OG INGEN FORPLIGTELSER.

EN BÆREDYGTIG PRØVEPAKKE


Vi ønsker alle får muligheden for en mere bæredygtig hverdag, og derfor tilbyder vi lige nu en prøvepakke indeholdende 2 x bambustandbørste, (blød og medium) vatpinde af bambus og bambus rondeller. Alle vores produkter er lavet af bæredygtige materialer – lige fra produkt til emballage. Derudover har vi også fokus på kvalitet, funktionalitet og design, så vores kunder får en god oplevelse, når de bruger vores produkter. 

Ingen binding og ingen skjulte omkostninger – bare et ønske om at give dig muligheden for en mere bæredygtig hverdag!

Tandbørste af bambus


Skaftet på vores tandbørster er fremstillet af bambus, og det er derfor 100 % bionedbrydeligt. Desuden stammer vores bambus fra områder, som er godkendt af regeringen og FDA-godkendt. Du får derfor et tandbørsteskaft, som på alle måder er bæredygtigt.

Børsterne er lavet af nylon og udgør blot omkring 5 % af tandbørsten, og derfor synes vi, at et bambusskaft kombineret med nylon børstehår er det bedste kompromis mellem en effektiv tandbørstning og et bæredygtigt produkt. Tandbørsten kommer desuden i en bæredygtig emballage.

Vores tandbørster er fremstillet med stort fokus på design. Både fordi det æstetiske udtryk og stilrene design gør din tandbørste smuk at se på, når den står fremme på badeværelset. Men også fordi det er så vigtigt for os, at tandbørsten lever op til tandlægernes anbefalinger. Det er bl.a. vigtigt, at tandbørsten ligger godt i hånden, så du kan komme godt rundt i hele munden, også hvor det kan være svært.

Herudover er der markeret med små enkle prikker på bagsiden af børstehovedet. Dette gør det muligt at adskille tandbørsterne – hvis I som familie fx har flere tandbørster i hjemmet.

Vatpinde af bomuld og bambus


Pinden i vores vatpinde er fremstillet af bambus. Et materiale, som stiger i popularitet disse år. Det er med god grund. Bambus kan vokse stort set overalt, behøver ingen sprøjtemidler eller kunstgødning og kan i tropiske områder vokse op til en meter om dagen. Derudover vokser bambus af samme rod, selv efter planten er blevet fældet. Det er derfor tale om en yderst bæredygtig og vedvarende produktion, hvorfor bambus i mange tilfælde nu erstatter plastik.

Vatpinde kan bruges til meget andet end den klassiske ørerens. Mange kvinder fjerner overflødig makeup under øjnene med vatpinde. Har du et lille sår, eller har du fået en ny ørering, som skal renses, så er vatpinde altså helt perfekte til formålet. I sådan en situation er det vigtigt, at vattet føles godt og blødt. Det er derfor, at vores vatpinde er fremstillet i økologisk bomuld, så de føles komfortable, uanset hvad du bruger dine vatpinde til.

Vores vatpinde kommer desuden i en beholder af et bæredygtigt materiale. Som altid har vi også haft det æstetiske for øje i vores design af emballagen. Beholderen har derfor et rustikt look, som helt sikkert vil pynte på dit badeværelse. Her investerer du altså i et produkt, som også er miljøvenligt, bekvemmeligt og pænt at se på.

Rondeller af bambus


Vores bambus rondeller anvendes som almindelige vatrondeller, men du behøver ikke smide dem ud efter brug. De kan nemlig bruges igen og igen, og smides blot i vaskemaskinen i den medfølgende pose, når de har behov for at blive rene. Derfor gør du en kæmpe forskel, da konventionelle bomuldsrondeller er meget skadelige for miljøet, grundet den store anvendelse af pesticider, gødning og vand.

Derudover gør du også dig selv en tjeneste – da de kan genbruges igen og igen og dermed også bliver en økonomisk besparelse på sigt!

Vores genanvendelige rondeller er modsat mange andre på markedet lavet af 100 % bambus. De er dermed 100 % miljøvenlige og vi undgår al unødvendig brug af bomuld som skader miljøet. Materialet er derudover også utrolig behageligt og vi har efter utallige test fundet den mest optimale kvalitet, som både er blid ved huden, men samtidig også kan tage fat og rense som nødvendigt.

Vores genanvendelige bambus rondeller kommer i en lækker pose, der bruges når det er tid til en vask. Vi anbefaler, at rondellerne vaskes på 30 eller 40 grader, og at de ikke smides i tørretumbleren. På denne måde sikrer vi, at de holder både kvalitet og form. Posen, looket og kvaliteten er dermed lavet med omtanke og uden at gå på kompromis.

VORES MISSION ER EN BÆREDYGTIG HVERDAG


De produkter, vi forhandler, produceres også i plastik. Desværre er der sket en udvikling i verdenen, hvor det estimeres, at omkring ti millioner tons plastik hvert år ender i vores verdenshave. Det er alt for meget, og det skader vores fisk, planter og koraller, fordi plast er alt for længe om at nedbrydes. Selv her i Danmark er der de senere år fundet fisk med mikroplastik i maverne.

Selv det plastik, som ikke ender i verdenshavene, bliver sjældent genbrugt korrekt, og det er bestemt ikke bæredygtigt. Mange af hverdagens produkter kan sagtens produceres helt uden plastik. Det har vi bevist lige her hos Webrush. Vi bruger for eksempel bambus til vores tandbørster, fordi bambus er et naturligt og vedvarende materiale, som kan produceres på en yderst bæredygtig måde. Ligeledes er vores shampoobarer uden plastik – lige fra sæbe til emballage. Det er vores måde, hvorpå vi kan hjælpe forbrugerne med at handle lidt mere bæredygtigt i hverdagen.

Bestil din bæredygtige prøvepakke – nu!


Vi forstår godt, at det kan virke uoverskueligt at få en mere bæredygtig hverdag, for hvor skal man starte. Det er derfor, at vi hver dag arbejder for at gøre det en lille smule nemmere for vores kunder – bl.a. med vores abonnementsløsning. Denne kan du altid tilmelde dig, når du har prøvet vores produkter, og fundet ud af hvilke som lige præcis er dig! Når du vælger at købe et abonnement hos os, så investerer du ikke kun i bæredygtige produkter til dig selv – du investerer også i vores miljø og en mere bæredygtig fremtid.

Kurv

Top