SÆBE OG SHAMPOO BARER PÅ ABONNEMENT

NATURLIGE OG VEGANSKE

SHAMPOO BAR PÅ ABONNEMENT?


I Danmark og i resten af verdenen smider vi meget plastik ud hver dag. Faktisk mener man, at omkring ti millioner tons plastik hvert eneste år havner i vores verdenshave.

Det er ikke nødvendigvis, fordi vi ikke vil være gode ved vores miljø og sortere vores affald korrekt. Nej, ofte drejer det sig om, at det simpelthen kan være for svært at overskue, hvordan de forskellige former for emballage skal sorteres. Fordi det er så svært at genbruge plast, ender omkring 80 % af Danmarks plastik i stedet som sværtnedbrydeligt affald. Det er ikke særligt bæredygtigt.

Hos Webrush vil vi gerne hjælpe vores forbrugere med at gøre det lidt lettere at tage et miljøvenligt valg. Det er derfor, alle vores produkter er bæredygtige og så vidt muligt produceret i bionedbrydelige materialer. Det er vores shampoobarer et fremragende eksempel på.

Undgå skadelige kemikalier og silikone


Mange sæber og shampooer kan både skade dit hår, hud og miljøet. De er fyldt med kemikalier og silikone, som tynger hår og hud, og som med tiden vil få specielt dit hår til at se livløst ud. Det skyldes, at silikone lægger sig uden på hårstråene. Det vil efter de første par vaske få håret til at se glansfuldt ud, og håret vil føles superblødt. Men fordi silikonen lægger sig uden på hårstrået, forhindrer det fugt og andre plejende ingredienser i at trænge ordentligt ind. Det giver tørt og skrøbeligt hår, som let spaltes. Desuden gør silikonen det lettere for snavs at sætte sig fast på håret, hvilket får dit hår til at se fedtet ud, og det kan give kløende hovedbund. Silikone giver dermed en illusion af sundt og skinnende hår, som dog med tiden ender med at skade dit hår. Mange sæber og shampooer indeholder desuden unødvendige kemikalier, som ikke blot virker allergifremkaldende, men de er også skadelige for vores miljø.

Bakterier i shampoobaren


Det er vigtigt, at du opbevarer din sæbe og shampoobar korrekt, da du ellers kan risikere, at der kommer bakterier på din bar. Det er ikke selve baren, som udvikler bakterier, men det vand eller andet, som den ligger i. Sørg derfor for, at shampoo eller sæbe baren ikke ligger i vand, men i stedet får mulighed for at tørre efter brug. Det kan den kun, hvis den får luft fra alle sider. Vi anbefaler, at man placerer baren på en sæberist. Så længe sæbe eller shampoo baren får lov at tørre grundigt, er der ingen risiko for bakterier.

Bæredygtig emballage


En af de største fordele ved vores shampoobarer er, at du sparer miljøet for en masse plastikemballage. Vores shampoobarer kommer uden emballage eller andet, da det ikke er nødvendigt og du derfor kan benytte den med god samvittighed. Vi er klar over, at det kan virke lidt rå og direkte, men det skader ikke produktet – og hjælper derimod miljøet – hvilket vi kalder win-win.

VASK DIT HÅR PÅ EN BÆREDYGTIG MÅDE


Sæbebarer er ikke et nyt koncept. Håndsæbe er i mange år blevet solgt som barer. Men hvorfor ikke også købe din shampoo som en bar? Det spørgsmål har vi stillet os selv, og derfor har vi nu udviklet en bæredygtig shampoobar til dig, som ønsker en mere bæredygtig hverdag. Shampooen er produceret af bæredygtige ingredienser og kommer i tre skønne farver og dufte. Den er fyldt med gavnlige olier, som dit hår med garanti vil elske dig for.

SÅDAN BRUGER DU DIN SHAMPOO BAR


Selvom det måske virker besværligt at vaske hår med en shampoobar, så er det faktisk supernemt. Den bruges mere eller mindre ligesom en sæbebar til hænderne. Du fordeler først shampooen i dine hænder og derefter i dit hår. Har du meget tykt eller langt hår, kan du også tage baren med op i håret og fordele den godt ud i længderne. Det er vigtigt, at du skummer shampooen godt op i både hovedbund og i hårets længder, da håret ellers kan føles en smule fedtet efter brug. Endelig skylles shampooen grundigt ud af håret. Vi ønsker altid, at vores kunder er tilfredse og glade for de produkter, de køber hos os. Derfor har vi 100 % kundetilfredshed.

Det kan være en noget anderledes oplevelse at vaske hår med en shampoobar. Mange kunder vænner sig dog hurtigt til det og oplever, at håret på kort tid bliver mere fyldigt og sundt, fordi det pludselig får alle de sunde olier, som det har brug for – uden at se fedtet ud.

BARE ROLIG!


Der er ingen grund til at bruge mere tid på at lede i den uoverskuelige jungle af sæber og shampooer. Hvis du blot skifter til en af vores bæredygtige barer, er du sikker på at få en sæbe eller shampoo som er 100 % fri for både silikone og andre skadelige kemikalier. I stedet vil din hud og dit hår få gavn af alle de lækre og gode olier, og resultatet vil være sund og stærk hud og hår.

Shop – Sæbe og shampoo barer

Kurv

Top