TANDPASTA TABLETTER PÅ ABONNEMENT

NATURLIGE, VEGANSKE OG ØKOLOGISKE

TANDPASTA TABLETTER PÅ ABONNEMENT?


Klimadebatten raser, og det er vi glade for hos Webrush. Her har vi nemlig et ønske om at hjælpe dig med at få en hverdag, som både er nem, sund og bæredygtig. Vi ved godt, at det kan være svært at overskue, hvordan man kan leve mere bæredygtigt. Vi ved dog også, at selv de små beslutninger, vi tager i hverdagen, tæller, når det kommer til miljøet.

Et område, hvor du kan vælge mere bæredygtigt, er, når det gælder dine produkter på badeværelset. Hos Webrush har vi fokus på at producere bæredygtige produkter til en bæredygtig hverdag. Du kan tage dit bæredygtige valg allerede i dag ved at bestille vores veganske og økologiske tandpastatabletter.

Bæredygtig tandpasta, der beskytter dine tænder


Uanset om du er voksen eller barn, så er fluor uundværligt for dine tænder. Det er nemlig med til at styrke og genopbygge tænderne. Faktisk er fluor det mest veldokumenterede middel til at forebygge huller i tænderne. Vores tandpastatabletter har et fluorindhold på 0,145 %. Tandlæger anbefaler, at voksne mennesker dagligt bruger en tandpasta med netop denne mængde fluorindhold. Det anbefales, at du bruger omkring en cm tandpasta pr. gang svarende til en af vores tabletter. En pakke indeholder 125 tabletter og svarer altså til omkring to måneders tandbørstning.

Vores tandpasta indeholder desuden ikke det skummemiddel (Natrium Lauryl Sulfat), som mange andre flydende tandpastaer gør. Selvom mange voksne føler, at skummet giver en ren og frisk fornemmelse i munden, så gør det altså ikke tænderne renere, og det kan være utrolig hårdt for slimhinderne. Derfor har vi valgt, at vores tandpastatabletter ikke skal indeholde dette skummemiddel, så du kan passe godt på dine tænder.

Tandpastatabletter, der kombinerer bæredygtighed og god mundhygiejne


Mange ved det ikke, men flydende tandpasta indeholder ofte helt op til 50 % vand i én tube. Ved at købe tandpastatabletter i stedet for en tube sparer man derfor på en af klodens vigtigste ressourcer: vand. 50 % vand pr. tube lyder måske ikke af meget, men tænk blot på, hvor mange tuber tandpasta, der hver dag købes verden over.

Vores tandpastatabletter kommer desuden i en bionedbrydelige emballage, som er fri for mikroplast. Poserne, som tabletterne er pakket i, er nemlig fremstillet af majsstivelse. Det betyder, at du selv skal sørge for at opbevare tabletterne i et glas med låg eller en anden form for lufttæt emballage.

Forebyg tandsygdomme med den rigtige tandbørstning


Selvom du har et sundt tandsæt uden sygdomme, så er det vigtigt at forebygge sygdomme i mund og tænder, f.eks. caries – også kendt som de irriterende huller, vi til tider får i tænderne. En af de bedste måder at forebygge på er ved at børste tænder to gange dagligt med en fluorholdig tandpasta. Fordi dette råd for de fleste ikke er ny viden, vokser rigtig mange børn op med denne anvisning.

Det betyder også, at du og rigtig mange andre sandsynligvis har fået en form for præference, når det kommer til valg af tandpasta. Nogle mennesker foretrækker de skummende tandpastaer, nogle de stærke og andre dem med mild smag. Men for langt de fleste gælder det, at tandpasta skal komme på tube og være i flydende form. Den vane vil vi hos Webrush gerne lave om på med vores bæredygtige tandpastatabletter.

EN NY MÅDE AT TÆNKE TANDBØSTNING PÅ


Det er ikke alle, som ved det, men det er faktisk tandbørsten og ikke tandpastaen, som primært sikrer dig en ren mund. Tandbørstens cirkelbevægelser fjerner bakteriebelægninger (plak) fra tænderne, og det kan faktisk godt klares uden tandpasta. Dermed ikke sagt, at tandpastaen ikke har nogen funktion.

En tandpasta har to overordnede formål: at gøre tandbørstningen nemmere og mere behagelig og at forebygge huller i tænderne ved hjælp af fluorindholdet. Mange mennesker baserer deres valg af tandpasta på tandpastaens udseende, smag og mængden af skum, der produceres under tandbørstning. Der er dog også en del andre ting, man bør overveje, når man skal vælge tandpasta.

Her hos Webrush giver vi dig en tandpastatablet, som ikke kun passer godt på dine tænder, men som også passer på vores miljø. Tabletten er nemlig både vegansk og økologisk, og så kommer den i en bæredygtig og bionedbrydelig emballage. Tandpastatabletterne opløses i munden med lidt spyt og vand, og så er du klar til at børste dine tænder.

SE VORES ANDRE PRODUKTER


Hvorfor nøjes med at vælge en bæredygtig tandpasta, når du også kan få en bæredygtig tandbørste? Vores tandbørster lever op til de højeste standarder og anbefalinger fra tandlæger, og de har et design og en kvalitet, som sikrer dig en optimal tandbørstning. Tilføj for eksempel en tandbørste til dit abonnement, så du altid har styr på din mundhygiejne.

Shop – Alle produkter

Køb dine tandpastatabletter på abonnement i dag


En pose indeholder 125 tandpastatabletter. Ved to tandbørstninger om dagen svarer det altså som sagt til omkring to måneders tandbørstning. Hos os behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for tandpasta. Du kan nemlig købe alle vores produkter på abonnement. En pose med tandpastatabletter fås helt ned til 49 kr. om måneden. Du kan vælge at få leveret hver måned eller med flere måneders mellemrum, og du kan købe både én eller flere poser på samme tid. Uanset hvad dit behov er, så kan vi skræddersy et abonnement, som passer til dig. Vi arbejder desuden med 100 % tilfredshed, og du kan derfor til enhver tid pausere, ændre eller opsige dit abonnement, hvis det ikke længere skulle passe til dig.

Shop – Tandpasta tabletter

Kurv

Top