VATPINDE PÅ ABONNEMENT

AF BAMBUS OG BOMULD

VATPINDE PÅ ABONNEMENT?


Engangsplastik har aldrig været så meget på skemaet som i disse dage. Mange er enige om, at vi i Danmark skal reducere vores forbrug af engangsplastik. Det er både dårligt for miljøet, og samtidig findes der efterhånden en bred vifte af alternativer til de mange plastikprodukter. Det gælder bl.a. emballage, men også andre produkter, vi bruger i hverdagen, f.eks. vatpinde.

Hos Webrush er vi vilde med det øgede fokus på at nedbringe forbruget at plastik. Vi arbejder hver dag på at skabe produkter, som gør det nemmere for vores kunder at handle miljøvenligt i hverdagen. Vi kalder det for et nemt, sundt og bæredygtigt valg.

Korrekt brug af vatpinde – hvad er det?


Der har længe været en kontrovers om, hvorvidt det kan være farligt at bruge vatpinde til at rense dine øregange. Men det kommer altså helt an på, hvordan du bruger dine vatpinde. For nogle mennesker kan det at bruge vatpinde til at rense ører med virke helt unødvendigt, bl.a. fordi de har en lav grad af ørevoksproduktion. Men for mange andre er det en kærkommen måde at pleje sig selv på. Årsagen til, at nogle mennesker mener, det kan være farligt at rense ører med en vatpind, er, hvis man bruger vatpinden forkert. Det er f.eks. vigtigt, at du ikke putter vatpinden for langt ind i øret eller kommer til at skubbe ørevoksen længere ind i øret. Desuden er det ikke nødvendigt at rense dine øregange hver dag.

Vatpinde kan bruges til meget andet end den klassiske ørerens. Mange kvinder fjerner overflødig makeup under øjnene med vatpinde. Har du et lille sår, eller har du fået en ny ørering, som skal renses, så er vatpinde altså helt perfekte til formålet. I sådan en situation er det vigtigt, at vattet føles godt og blødt. Det er derfor, at vores vatpinde er fremstillet i økologisk bomuld, så de føles komfortable, uanset hvad du bruger dine vatpinde til.

Hvorfor skifte til bæredygtige vatpinde?


Plastik er en af de produkter, som forurener vores verdenshave mest. Når plastik meget langsomt nedbrydes i havene, bliver det til mikroplastik, som gør stor skade på både dyr og planter. Du kan måske ikke redde hele verden ved at skifte din plastikvatpind ud med en af bambus. Men du kan faktisk gøre en reel forskel. Vidste du f.eks., at op mod ti millioner tons plastik lander i havene hvert år, og vatpinde er på topti over de produkter, som forurener mest i verdenshavene? Det skyldes i stor grad, at mange mennesker vælger at skylle deres vatpinde ud i toilettet. Tænk så over, hvor mange vatpinde folk bare i Danmark bruger hvert år. Pludselig synes vi ikke, det føles så unødvendigt at skifte sine vatpinde ud med den bionedbrydelige slags.

Pinden i vores vatpinde er fremstillet af bambus. Et materiale, som stiger i popularitet disse år. Det er med god grund. Bambus kan vokse stort set overalt, behøver ingen sprøjtemidler eller kunstgødning og kan i tropiske områder vokse op til en meter om dagen. Derudover vokser bambus af samme rod, selv efter planten er blevet fældet. Det er derfor tale om en yderst bæredygtig og vedvarende produktion, hvorfor bambus i mange tilfælde nu erstatter plastik.

Bæredygtig og æstetisk emballage


Vores vatpinde kommer desuden i en beholder af et bæredygtigt materiale. Som altid har vi også haft det æstetiske for øje i vores design af emballagen. Beholderen har derfor et rustikt look, som helt sikkert vil pynte på dit badeværelse. Her investerer du altså i et produkt, som også er miljøvenligt, bekvemmeligt og pænt at se på.

SIG FARVEL TIL VATPINDE AF PLASTIK


… og hej til vatpinde af bæredygtig bambus og blød bomuld. Vores vatpinde er nemlig lavet af regerings- og FDA-godkendt bambus, og på enderne sidder en skøn bomuld. Derfor er disse vatpinde både bionedbrydelige og økologiske. Når du har brugt en vatpind, kan du derfor smide den direkte i komposten eller ned til dit bioaffald, hvorefter den nemt nedbrydes.

VATPINDE DIREKTE I POSTKASSEN


Vores vatpinde kommer i en fin emballage, som samtidig klæder et badeværelse. De miljøvenlige vatpinde bliver leveret direkte hjemme hos dig, og du løber derfor aldrig tør. Derudover skal du ikke bruge unødvendig tid på at huske at købe dem, når du handler ind – eller energi på at slæbe dem hjem.

Køb dine vatpinde på abonnement hos os


I en travl hverdag kan det være svært at holde øje med det hele, særligt hvornår man løber tør for en hverdagsting som vatpinde. Det har vi heldigvis råd for med vores abonnementsløsning. Vi kalder det for bæredygtighed på abonnement. Vatpindene starter ved kun 19 kr. om måneden. Når du opretter dit abonnement, er det op til dig, hvor ofte du vil modtage nye vatpinde, og hvor mange pakker du ønsker at bestille. Uanset om det blot er til eget forbrug eller en hel families, så kan vi skræddersy et abonnement, som passer til dit behov. En pakke med vores vatpinde indeholder 100 stk. Da vi altid går efter at opnå 100 % kundetilfredshed, kan du til hver tid ændre dit abonnement, sætte det på pause eller helt opsige det. Så bliver det ikke meget nemmere at vælge bæredygtigt.

Shop – Vatpinde

Kurv

Top